In de oude situatie had deze mooie oude bovenwoning als enige buitenruimte een half verrot dakterras. Om inkijk te voorkomen van de buren was er een dichte schutting, die de kleine buitenruimte nog claustrofobischer maakte. Ter vervanging van dit oude terras ontwierp en maakte Rob van Acker – ijzerWERK dit nieuwe dakterras dat als een bouwpakket op het platte dak ligt. Een wat uitkragende balustrade met een grote plank die als een soort bar dient. Daardoor voelt het 6m2 terras al ietsje ruimer. Een klein zitje in een verloren hoekje en als afscheiding met de buren zijn verticale louvreplanken toegepast. Van binnen naar buiten heb je zo vrij zicht op het park en van buiten naar binnen geen doorzicht naar de dakkapel van de buren. Als hout is met name composiethout toegepast, als alternatief voor tropisch hardhout. Het houtwerk is uitgevoerd door Houten Koppen.