Ik ben in de eerste plaats een vormgever. Een vormgever die zijn ontwerpen het liefst zelf uitvoert. Met mijn hoofd én mijn handen werken, is voor mij een gouden combinatie. Ik geef vorm aan de dingen die ik ontwerp, maar geef ook een verhaal en een betekenis. Dat geeft mijn producten meerwaarde. 

Zoals je ziet op deze website, maak ik heel verschillende dingen in uiteenlopende formaten; soms functioneel, soms decoratief.  Omdat ik zowel de vormgever als maker ben, is het resultaat meestal precies zoals ik had bedacht. De meeste ontwerpen maak ik in opdracht van klanten en door goed naar de klant te luisteren, wordt het product een persoonlijke oplossing, dat vaak een leven lang meegaat. 

Sommige ontwerpen voer ik uit op eigen initiatief; een idee in mijn hoofd dat erom vraagt om gemaakt te worden. Het ontwerp uitwerken op papier is de eerste stap, op de werktafel krijgt het product meestal pas zijn uiteindelijke vorm. IJzer is daarvoor een zeer geschikt materiaal; tijdens het maken kan ik een constructie makkelijk aanpassen en verbeteren.